Casa de marcat in punct fix? Iata cum poate fi aceasta zona imbunatatita!

Casa de marcat in punct fix? Iata cum poate fi aceasta zona imbunatatita!

Majoritatea afacerilor sunt nevoite sa isi pozitioneze casa de marcat intr-un punct fix – mai exact, tejgheaua unde clientii achita produsele sau chiar consumatia, in cazul unei cafenele. Principalul dezavantaj al acestui lucru este faptul ca o casa rar se va potrivi cu decorul locatiei tale. Aceasta pare iesita din alta poveste, lucru care ar trebui sa te impinga spre redecorarea zonei in care se afla casa.

Exact! Atunci cand nu poti face nimic in privinta casei de marcat, cel mai bine ar fi sa apelezi la creativitate si nu numai pentru a imbunatati zona din jurul casei de marcat. Iata cateva idei care te pot ajuta – si care totodata pot mari numarul de vanzari sau popularitatea afacerii tale!

Adopta conceptul de social media friendliness

Daca detii o cafenea, un pub, sau un magazin de produse handmade – sau in general o afacere care poate fi decorata intr-un stil mai interesant – atunci poti incerca sa faci zona in care este instalata casa de marcat mai prietenoasa pentru social media.

Astfel, clientii tai vor simti nevoia sa faca poze sau filmulete care vor contribui la cresterea brandului tau in mediul online. Cel mai mare avantaj este faptul ca nu va trebui sa platesti pentru acest tip de promovare – trebuie doar sa-ti decorezi casa cu stil, dupa cum s-ar spune!

Bazeaza-te pe simtul olfactiv al clientilor

Zona casei de marcat este un loc in care clientul poate petrece destul de mult timp – sau cel putin de ajuns pentru a simti lucrurile din jur. Astfel, daca se intampla sa comercializezi si produse cu un parfum puternic, le poti plasa pe acestea langa casa de marcat.

Astfel, stimulezi simturile clientului intr-un moment cand acesta va decide aproape instant daca sa cumpere un produs sau nu. Un alt truc ar fi furnizarea de mostre (bomboane si asa mai departe), in acelasi scop.

Ilumineaza corespunzator zona

Indiferent de cum arata restul magazinului sau cafenelei tale, zona casei de marcat trebuie sa fie puternic luminata, mai ales daca afisezi si cateva dintre produsele tale acolo. Impulsul clientilor de a cumpara va fi stimulat atunci cand vor vedea produse sub o lumina premium, dupa cum s-ar spune.

Apoi, iluminarea corespunzatoare da sentimentul de curatenie, grija si garantia unei sesiuni de cumparaturi sigure.

Nu aglomera casa de marcat

Te-ai saturat sa ajungi la casa si sa fii bombardat de panouri cu dulciuri si gume care nici macar nu te lasa sa privesti casierul in ochi? Daca da, nu fa aceeasi greseala si in cazul afacerii tale. Daca inghesuiesti clientii printre produse, nu le stimulezi impulsul de a cumpara.

In schimb, ar trebui sa urmaresti un aspect premium al zonei aferente casei de marcat. Mai exact, lasa destul spatiu intre produse si nu le pune in locuri unde pot incurca clientii. Probabil ai fost martor de cateva ori la demolarea unui stand cu gume din simplul fapt ca acesta era pozitionat pe tejgheaua casei de marcat.

Daca citesti acest articol si planuiesti in momentul de fata sa iti deschizi o afacere, atunci inseamna ca mai ai nevoie doar de o casa de marcat pentru afacerea ta. Ei bine, in acest caz, ar trebui sa faci o vizita magazinului online TehnicaFiscala.ro.

Acesta are pregatite pentru tine tipuri si modele diverse de case de marcat, ideale pentru orice afacere – unitati comerciale, afaceri HoReCa si asa mai departe!