BraziCraciun, magazinul de unde poti cumpara un brad artificial de lux

BraziCraciun, magazinul de unde poti cumpara un brad artificial de lux

Stiu un magazin de poveste in care poti intra zi si noapte, in zilele de lucru si de sarbatori. Intri in el ca intr-o padure de brazi perfecta si analizezi atent fiecare exponat.

Daca iti este dor de padurea din muntii tai dragi, aici o gasesti. Vestea buna este ca nu ii faci rau bradului pe care il comanzi, fiindca este un brad artificial de Craciun comandat de pe site-ul BraziCraciun.

Eu cred ca iarba si florile sufera cand sunt taiate de coasa sau rupte, fiindca altfel nu s-ar usca. Bine, ele tot se usuca, dar au o durata mai mare de viata. La fel se intampla si cu brazii de Craciun care provin din paduri.

Sunt sigura ca tresar, cand aud oameni cu drujbe sau cu topoare, fiindca stiu ca daca sunt frumosi vor fi si ei vanati. Un poet spunea ca nu se teme de moarte, ci de vesnicia ei. Observatia se poate aplica si brazilor de Craciun care sfarsesc in mizerie: unii in tomberoane langa alte resturi de la sarbatori, altii la aprins focul.

Un copac care poate trai un secol este taiat pentru a satisface dorinta omului de a-l avea in casa 2-3 saptamani.

Intru pe site-ul cu brazi artificiali de Craiun si pretuiesc pe cei care au pus la punct un magazin care ne salveaza padurile si ne salveaza pe noi de crima de a atenta la mediul care este al tuturor si pe care il vom lasa mostenire.

Dar eu nu ii folosesc numai de Craciun pe brazii frumosi cumparati din magazinul prezentat mai sus. Trebuie sa va spun ca vara am un foisor langa gradina cu flori si ei ma inconjoara, cand imi beau cafeaua. Ii asez strategic, sa para ca sunt pe munte cu cei dragi sau cu prietenii si ne savuram cafeaua la un pahar de vorba.

Vantul adie usor si ne aduce parfum de iasomie, de zambile sau de trandafiri, brazii sunt placuti la privit, iar cafeaua devine si mai aromata.

Iarna, am pus la punct un iglu cu peretii transparenti pe care il incalzesc si in care ma simt ca in mijlocul naturii si acolo mut brazii artificiali. Ei stau verzi in jurul meu, bucurandu-mi privirea, in timp ce afara se cerne zapada din cerul posomorat. In semineu flacarile danseaza fantastic si tot ce vad ma inspira si ma face fericita. Trec vrabii zgribulite si incerc un sentiment de mila ca eu stau la caldura si am tot ce imi trebuie, in timp ce ele isi cauta hrana prin zapada.

Viata este frumoasa, daca stii sa faci din lucrurile simple surse de fericire. Fa-ti si tu un loc in care sa iti bei cafeaua si sa te simti ca pe terasa unui hotel de la munte!

Comanda doi-trei brazi artificiali, flori, muschi si iarba si amenajeaza un colt care sa te umple de energie pozitiva la primele ore ale diminetii!

Nu poti merge de cate ori iti este dor la munte sau in mijlocul naturii, dar poti aduce natura la tine!