Amenajarea unei alei cu refuz de ciur

alee refuz de ciur

Amenajarea unei alei cu refuz de ciur

Aleile din curtea si gradina ta sunt importante, motiv pentru care cauti de fiecare data solutii astfel incat sa ai cele mai frumoase alei pe care sa te plimbi si care sa impresioneze vizitatorii. Iti oferim mai multe sfaturi si sugestii despre cum poti obtine rezultate fabuloase in momentul in care folosesti elemente naturale pentru aleile tale. Vei vedea ca nu este deloc greu sa obtii alei fabuloase atunci cand esti creativ.

Refuz de ciur pe alei drepte

Folosesti refuz de ciur? Atunci pot sa il pui pe aleile drepte si largi astfel incat sa asiguri o buna drenare a apei, fara sa fie necesar sa torni asfalt sau beton pe alei si fara sa folosesti clasica piatra cubica pe care o vezi in toate gradinile. In plus, exista posibilitatea de a face aleile mult mai economice atunci cand folosesti refuzul de ciur. Pietrisul va face ca apa sa nu se acumuleze pe aleile tale si va da un aer foarte pitoresc gradinii, in timp ce o mentine eleganta.

Piatra sparta in gradinile retro

Piatra sparta este folosita de cele mai multe ori in gradinile retro din motive evidente. Cu ajutorul pietrei sparte vei reusi sa creezi acele gradini pe care le vezi in reviste, fara sa fie nevoie sa folosesti materiale moderne asa cum sunt cimentul, betonul sau piatra cubica si respectiv asfaltul. Partea buna este ca vei face si economii considerabile. De asemenea, este foarte important de tinut cont si de faptul ca atunci cand folosesti piatra sparta vei obtine un drenaj foarte bun care sa elimine apa de pe aleile tale.

Poti folosi piatra sparta pe alei serpuite

Aleile serpuite sunt unele dintre cele mai fascinante, mai ales atunci cand ai o gradina mare, iar piatra sparta este o solutie potrivita pentru a da un aer pitoresc gradinii tale. Recomandarea noastra este sa eviti materialele precum cimentul pentru ca acesta isi poate strica aspectul foarte usor, iar gradina ta cu alei serpuite are nevoie de elemente care sa creeze un decor fascinant si care sa mentina aspectul natural al gradinii tale.

Refuz de ciur pe aleile dintre legume

Refuzul de ciur este ideal pentru aleile dintre legume. Recomandarea noastra este sa il pui pe toata lungimea acestor alei astfel incat sa eviti sa se formeze noroi. Atunci cand ploua, printre legume se pot forma balti, iar aleile pot fi inundate cu apa. Piatra sparta poate remedia aceste probleme si poate fi de foarte mare ajutor pentru a nu te mai murdari de fiecare data cand te duci sa culegi ce s-a copt.

Acestea sunt doar cateva idei, dar in realitate poti utiliza piatra sparta si refuz de ciur pentru mai multe activitati. Recomandarea noastra este sa cauti un producator in care sa ai incredere si care sa iti ofere produse de calitate. Cu ajutorul acestor pietre concasate, gradina ta va arata exact asa cum vezi gradinile in revistele de specialitate si in imaginile pe care le gasesti pe internet, si nici nu trebuie sa investesti foarte mult in sensul acesta.