Amenajarea decorului in camera de zi

Amenajarea decorului in camera de zi

Pentru a putea schimba decorul camerei de zi in functie de starea de spirit si in functie de perioada anului cu o cheltuiala redusasi un timp scurt, ar trebui mai intai respectate cateva reguli de baza importante pentru echipamentul de baza al camerei de zi. In primul rand, ar trebui sa se tina seama de conditiile camerei si de aspectul general al apartamentului sau casei locuibile pentru a se realiza amenajarea optima. Un plan 3D creat online poate face adevarate minuni, deoarece se pot incerca cu usurinta diferite optiuni fara a muta efectiv mobilierul inainte si inapoi prin casa. O alta cerinta de baza pentru un living decorat rapid este mobilierul potrivit.

Exista mai multe tipuri de dulapuri pe care le poti alege pentru casa ta, inclusiv dulapuri pentru pantofi astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate. Recomandarea noastra este sa apelezi de fiecare data la magazine de specialitate, care sa iti ofere cele mai bune servicii si produse pentru ca tu sa te poti bucura de toate avantajele lor.

Atunci cand vrei sa iti amenajezi camera de zi, alege dulapurile potrivite care sa te ajute sa obtii decorul perfect in aceasta camera. Cumpara dulapuri de buna calitate si bucura-te de confort, de spatiu suficient pentru depozitare si de alte avantaje similare.

Cel mai frumos decor de sufragerie nu are valoare daca nu se potriveste stilului personal si celor dragi. Prin urmare, se asigura intotdeauna ca adaptarea la ideea de decorare la stilul de viata personal. Daca esti iubitor de carte, ar trebui sa lasat spatiu pentru un mic colt de lectura, cu un fotoliu confortabil, in plus un raft pentru carti. Daca esti o persoana comunicativa, atunci ar trebui ca mobilierul sa fie aranjat in asa fel incat sa se poata comunica si cu alte persoane si sa nu fie doar imaginea televizorului. De asemenea, se poate obtine o imagine de ansamblu asupra diferitelor culori din sufragerie pentru a se potrivi in mod optim cu obiectele decorative. In general, ar trebui sa existe o grija in a nu folositi prea multe culori diferite.

Aproape orice alt element decorativ nu este la fel de versatil ca lumina. Indiferent daca sunt lampi de tavan, lampi de podea, lampi de perete sau felinare: trebuie sa fie intotdeauna mai multe surse de lumina moale pentru o ambianta confortabila. Cu cat sursa de lumina este mai mica, cu atat poate fi mai usor schimbata in decor.

Pernele si paturile pot fi schimbate cu usurinta si ofera livingului o tema de culoare complet noua. De exemplu, se pot schimba intre tonurile calde si confortabile de maro in sezonul rece la tonurile proaspete de turcoaz sau galben vara.

Pe de o parte, oglinzile reprezinta o schimbare binevenita fata de imaginile de pe pereti si, pe de alta parte, au avantajul de a mari optic camera. Pentru un aspect modern, se opteaza pentru mai multe oglinzi de diferite forme.

Vazele si lumanarile sunt ideale pentru decorarea comodei si pentru dulapuri camera de zi, care de asemena nu se schimba niciodata: dulapurile din camera de zi sunt tovarasii cei mai importanti si constanti, deoarece sunt pur si simplu necesari si practici.  Prin urmare, ar trebui sa se aleaga intotdeauna un grup de elemente decorative (de exemplu, cinci vaze potrivite) in loc de a cumpara mai multe obiecte decorative individuale.

Florile proaspete si ornamentale sunt probabil cel mai simplu element decorativ interschimbabil din sufragerie. Fie ca sunt flori taiate sau plante in ghivece, de care o persoana se poate bucura mai mult timp – ele dau o noua viata in camera de zi imediat.