Alege serviciile SEO pentru a beneficia de performanta!

Alege serviciile SEO pentru a beneficia de performanta!

Daca detineti, gestionati, generati bani sau promovati continut online prin Cautarea Google, acest ghid este destinat voua. Ati putea fi proprietarul unei afaceri in crestere si infloritoare, proprietarul site-ului web al unei duzini de site-uri, specialistul SEO intr-o agentie web sau un expert SEO pasionat de mecanica cautarii: acest ghid este destinat dumneavoastra. Daca sunteti interesat sa aveti o imagine de ansamblu completa a elementelor de baza ale SEO in conformitate cu cele mai bune practici ale noastre, sunteti intr-adevar la locul potrivit. Acest ghid nu va oferi niciun secret care va va clasifica automat site-ul in primul rand in Google. Dar respectarea celor mai bune practici va spera sa faciliteze accesarea cu crawlere, indexarea si intelegerea continutului de catre motoarele de cautare.

Optimizarea motoarelor de cautare (SEO) se refera adesea la modificari mici ale unor parti ale site-ului  web pentru stiri online. Atunci cand sunt vizualizate individual, aceste modificari pot parea imbunatatiri incrementale, dar, combinate cu alte optimizari, ar putea avea un impact vizibil asupra experientei utilizatorului si performantei site-ului vostru in rezultatele cautarii organice. Probabil ca sunteti deja familiarizati cu multe dintre subiectele din acest ghid, deoarece acestea sunt ingrediente esentiale pentru orice pagina web, dar este posibil sa nu profitati la maximum de ele.

Desi Google acceseaza cu crawlere miliarde de pagini, este inevitabil ca unele site-uri sa fie omise. Cand crawlerele noastre rateaza un site, este frecvent din unul dintre urmatoarele motive:

Site-ul nu este bine conectat de alte site-uri de pe web;

Tocmai ati lansat un site nou si Google nu a avut inca timp sa il acceseze cu crawlere;

Proiectarea site-ului face dificila accesarea cu crawlere a continutului de catre Google;

Google a primit o eroare cand a incercat sa acceseze cu crawlere ;

Termenii alesi  impiedica Google sa acceseze cu crawlere site-ul;

Includerea in rezultatele cautarii Google este gratuita si usoara; nici macar nu trebuie sa trimiteti site-ul vostru la Google. Google este un motor de cautare complet automatizat care foloseste crawlerele web pentru a explora in mod constant webul, cautand site-uri pe care sa le adaugam la indexul nostru. De fapt, marea majoritate a site-urilor enumerate in rezultatele noastre nu sunt trimise manual pentru includere, ci sunt gasite si adaugate automat atunci cand accesam cu crawlere pe web.

Pentru a genera stiri externe si o experienta cat mai placuta pe motoarele de cautare o campanie SEO este investitita ideala pentur orice antreprenor!