4 detalii pe care trebuie sa le cunosti despre constatari EuroIns

4 detalii pe care trebuie sa le cunosti despre constatari EuroIns

Atunci cand masina ta sufera daune si esti asigurat EuroIns, trebuie sa actionezi repede – acest lucru este stiut de toti soferii, sau cel putin de cei experimentati. Dupa cum probabil stii, procesul de evaluare si rezolvare al unui dosar de dauna poate dura ceva timp. Astfel, cu cat actionezi mai repede, cu atat te poti bucura mai curand de despagubiri si de o masina complet reparata.

Dar acesta nu este singurul aspect atunci cand vine vorba de constatari EuroIns. Exista altele care pot fi la fel de sau chiar mai importante decat viteza de actiune, dupa cum s-ar spune. Iata care sunt acestea!

Poti primi consultanta in completarea dosarului de dauna

O mare nemultumire a soferilor care se confrunta cu daune consta in faptul ca niciodata nu pot fi siguri in privinta documentelor care trebuie incluse in dosarul de dauna. Daca acestia omit chiar si un singur document, atunci este foarte posibil ca dosarul lor sa fie respins sau evaluat necorespunzator.

Din fericire, exista centre de daune care iti pot oferi consultanta dupa realizarea unei constatari EuroIns. Acestia vor analiza situatia ta si iti vor spune cu exactitate care sunt documentele de care ai nevoie pentru un dosar solid.

Poti programa reparatia masinii tale in aceeasi locatie in care faci constatarea

Centrele de daune au o retea extinsa de furnizori de servicii necesare soferilor care au suferit daune in trafic. Mai mult decat atat, exista si centre care dispun de service auto profesionist la locatie, procesul de rezolvare al unei daune devenind mult mai usor.

Astfel, in cazul unei constatari EuroIns, tot ce trebuie sa faci este sa dai un apel centrului de daune alaturi de care colaborezi – de restul lucrurilor se va ocupa echipa centrului, tu trebuie doar sa urmezi indicatiile.

Poti avea garantia unor reparatii auto de calitate

Atunci cand lucrezi strict cu asiguratorul tau, sunt sanse mari sa trebuiasca sa iti alegi singur service-ul auto care se va ocupa de reparatia masinii tale. Totusi, daca alegi sa colaborezi cu un centru de daune care iti va recomanda un service partener, atunci poti fi sigur ca reparatiile aduse masinii tale vor fi de calitate. De altfel, reputatia centrului de daune se afla in joc.

Drept urmare, soferii pot transforma niste simple constatari EuroIns in servicii de calitate pentru ei si mai ales pentru masinile acestora – service de top, mecanica, electrica, reparatii rapide si asa mai departe.

Poti face programarea pentru constatare si telefonic sau online

Adevarat – in ziua de astazi nu mai este necesar sa te deplasezi la centrul asiguratorului tau pentru a face constatari EuroIns! Desigur, acest lucru se aplica in cazul in care alegi sa colaborezi cu un centru de daune modern.

Astfel de centre iti permit avizarea si constatarea daunei atat online, cat si telefonic, dupa bunul plac. Acest serviciu reduce semnificativ nivelul de stres la care soferii sunt expusi atunci cand au de gestionat o dauna auto si un dosar de dauna.

Centrul de daune care iti poate asigura toate cele mentionate si nu numai este CarsInv. Acest centru cu service auto integrat este partener al tuturor asiguratorilor majori din Romania si iti poate pune la dispozitie specialisti cu peste 20 de ani de experienta in domeniul auto!